To view this notification widget you need to have JavaScript enabled. This notification widget was easily created with NotifySnack.
Партнери
 
Контакт
ДПТ 6 МАЈ ДОО-Скопје

Tел:+389 2 311 1751
Факс:+389 2 311 2751
Адреса: Христо Татарчев 69, 1000 Скопје, Северна Македонија

Опрема

  • КОДАК плејтсетерите се модуларни, со голем избор на автоматизација, брзина, можности за надградба со кои што можете да ја максимизирате вашата инвестиција и да го зголемите вашиот бизнис.

  • OVIT е специјализиран во изработката и продажбата на опрема за печатарска и индустрија за гравирање, како што е вакуум печатењето за печатарски кола како и фотогравирањето. Во 1974 год OVI...

  • 6 МАЈ покрај нова, продава и користена печатарска опрема.