To view this notification widget you need to have JavaScript enabled. This notification widget was easily created with NotifySnack.
Partnerët
 
Kontakt
DPT 6 MAJ DOO-Shkup

Tel: +38923111751
Faks: +38923112751
Adresë: Hristo Tatarcev 69, 1000 Shkup,
Maqedonisë së Veriut

Pajisje

  • Me fotografi të kujdesshme, stabile dhe përsëritëse termale, KODAK CtP pllakat janë të disajnuara t’u dalin përballë nevojave të shtypjes k...

  • OVIT është e specializuar në përpunimin dhe shitjen e pajisjes për shtypje dhe industrisë për skalitje, siç është shtypja vakum për m...