To view this notification widget you need to have JavaScript enabled. This notification widget was easily created with NotifySnack.
Партнери
 
Контакт
ДПТ 6 МАЈ ДОО-Скопје

Tел:+389 2 311 1751
Факс:+389 2 311 2751
Адреса: Христо Татарчев 69, 1000 Скопје, Северна Македонија

Сервис

  • Професионален сервис на 6 Мај гарантира квалитет и соодветна техничка поддршка. Нашите сервисери се авторизирани од страна на Кодак да извршуваат сервис на софтверот и опремата. Го специфиц...

  • Ние сме професионалци со долгогодишно искуство во нашата област. Токму поради тоа можеме да ви го дадеме најдобриот совет и да ве насочиме да го направите најдобриот избор за вашиот бизнис...