To view this notification widget you need to have JavaScript enabled. This notification widget was easily created with NotifySnack.
Партнери
 
Контакт
ДПТ 6 МАЈ ДОО-Скопје

Tел:+389 2 311 1751
Факс:+389 2 311 2751
Адреса: Христо Татарчев 69, 1000 Скопје, Северна Македонија

Хартија и картон

  • Добредојдовте во Етикетна хартија со IQ Доколку барате уметност кога е во прашање хартијата, тогаш сте на вистинскотоместо. Нивната цел е да бидат лидери кога станува збор за етикетна харти...

  • UPM

    UPM хартијата е една од најквалитетните хартии кога станува збор за хартија за списанија, магазини, каталози и слично. Во својот широк опус нудат и висококвалитетна хартија за графички и п...

  • Горичане претставува една од водечките експерти за првокласната хартија во Европа која располага со специјализиран сектор за висококвалитетна хартија од сите грамажи. Ја обезбедуваат најдо...

  • MM Kolicevo Karton претставува дел од групацијата Mayr-Melnhof Cartonboard Group која пак е лидер во производството на картони во Европа и светот. Симболот ММ Картон во графичката индустриј...

  • HAMBURGER CONTAINERBOARD еден је од најголемите производители висококвалитетни коругирани материјали произведени исклучиво од рециклирана хартија. Производство се одвива во 4 фабрики низ Ев...

  • Традицијата за производство на хартија во Радече потекнува од далечната 1736 година. Од тогаш наваму секоја генерација верно ги следи чекорите на своите претци па поради тоа, високите резулт...

  • Муфлон Радече произведува 20 милиони квадратни метри самолепливи материјали и фолија годишно за различни печатарски потреби, самолепливи етикети и готови производи кои наоѓаат примена во обр...