To view this notification widget you need to have JavaScript enabled. This notification widget was easily created with NotifySnack.
Партнери
 
Контакт
ДПТ 6 МАЈ ДОО-Скопје

Tел:+389 2 311 1751
Факс:+389 2 311 2751
Адреса: Христо Татарчев 69, 1000 Скопје, Северна Македонија

Плочи

  • Плочите KODAK овозможуваат широк спектар на придобивки за купувачот, термална стабилност како и прецизирани точки на печатењето на најразлични видови на принтери. Нивната разновидност ги п...

  • AGFA Graphics, светскиот лидер во услугите за печатење и издавање, е токму наш партнер. Како најголем светски добавувач на графички филмови и хемија, лидер во својата гранка и светски познат...