To view this notification widget you need to have JavaScript enabled. This notification widget was easily created with NotifySnack.
Partnerët
 
Kontakt
DPT 6 MAJ DOO-Shkup

Tel: +38923111751
Faks: +38923112751
Adresë: Hristo Tatarcev 69, 1000 Shkup,
Maqedonisë së Veriut

Pllaka

  • Pllakat KODAK mundësojnë spektër të gjerë në përfitimet e blerësit, stabilitetit termal si dhe pika precizuese të shtypjes së llojeve më...

  • AGFA Graphics, lider botëror për shtypje dhe dhënie, është pikërisht partner yni. Si furnizues më i  madh botëror të filmave grafik dhe kimi...