To view this notification widget you need to have JavaScript enabled. This notification widget was easily created with NotifySnack.
Партнери
 
Контакт
ДПТ 6 МАЈ ДОО-Скопје

Tел:+389 2 311 1751
Факс:+389 2 311 2751
Адреса: Христо Татарчев 69, 1000 Скопје, Северна Македонија

Репроматеријал

  • Флинт групaцијата е водечки светски производител на боја за сите видови печат. Flint Group ги обедини: ANI Inks, K + E и Flint-Schmidt.Денес, Флинт Групацијата има повеќе...

  • Day International/Flint Group  - Офсетни платна за висок печатарски квалитет и брз резултат.

  • Varn Int./DAY/Flint Group - Опширното портфолио на Flint групацијата вклучува Varn производи и решенија за вас.

  • ECS

    ECS (Nottingham) Ltd, глобален производител и дистрибутер на висококвалитетни производи базирани на вода, УВ премази, хемии, финални решенија и други графички продукти. ВИДЕО ЗА ECS (Nott...

  • DERPROSA е производител на полипропилен филмови кои наоѓаат примена во графичкиот и уметничкиот сектор како и во етикетирање и пакување на храна.