To view this notification widget you need to have JavaScript enabled. This notification widget was easily created with NotifySnack.
Partnerët
 
Kontakt
DPT 6 MAJ DOO-Shkup

Tel: +38923111751
Faks: +38923112751
Adresë: Hristo Tatarcev 69, 1000 Shkup,
Maqedonisë së Veriut

Репроматеријал

  • Portofoli i gjërësishëm i Grupacionit Flint përfshin prodhime Varn dhe zgjidhje për ju.

  • Flint Group Varn - Pressroom Chemistry Washes Varn V60 Plus Varn UV Wash Cleaners Varn Calcium Deglazer  Varn Complete  Varn Fountclean  Varn Plate Plus  Specia...

  • Flint Group BASF - Commercial Inks for Sheetfed Novavit K+E Novavit F918 Supreme Bio Novastar K+E Novastar F1 DRIVE Novastar 776 DEEP SPACE Novaplast Novaplast  Pokrivna Bela 1S...

  • Flint Group Day - Pëlhurë ofset për kualitet të lartë të shtypjes dhe rezultat të shpejtë.

  • ECS

    ECS (Nottingham) Ltd,  prodhues dhe distribues global i kualitetit të lartë i bazuar në ujë UV shtresa, kimi, zgjidhje finale dhe produkte tjera grafike. Heats...

  • KODAK kimi për pllaka e thellon asortimentin e këtij brendi. Kimia të cilës mund t’i besoni në çdo pikëpamje dallohet me qëndrueshmëri t&...

  • DEPROSA është prodhues i filmave polipropil të cilët gjejnë përdorim në sektorin grafik dhe artistik si dhe në etiketimin dhe paketimin e ushqimit. F...

  • BOTTCHER është njëri ndër liderët botëror në përpunimin e mjeteve për shpërlarjen e pëlhurave dhe petëzuesëve me spektër...