To view this notification widget you need to have JavaScript enabled. This notification widget was easily created with NotifySnack.
Партнери
 
Контакт
ДПТ 6 МАЈ ДОО-Скопје

Tел:+389 2 311 1751
Факс:+389 2 311 2751
Адреса: Христо Татарчев 69, 1000 Скопје, Северна Македонија

Останато

  • Ако се запрашате за историјата на Böttcher, ќе сретнете една многу интересна приказна: oд самото основање, Böttcher се труди да ја подобри печатарската технологија, па така во 1878...

  • Комбинирајки го квалитетот на производите со ефикасната организација на компанијата, Pavan стана познат бренд насекаде низ светот. Благодарение на добро развиената мрежа за дистрибуирање, ни...

  • FIBERWEB е фирма која прави мноштво од врвен квалитет, продукти со високи перформанси кои наоѓаат примена во графичката индустрија. Производите кои ќе ви ги претстави оваа фирма се со рено...

  • Теsа SЕ е еден од светски водечките брендови за изработка на самолепливи продукти и солуции за индустријата, трговијата и потрошувачите. Теsа партнер на печатарска индустрија: РЕШЕНИJА З...

  • Ситен инвентар и пратечка опрема.