To view this notification widget you need to have JavaScript enabled. This notification widget was easily created with NotifySnack.
Partnerët
 
Kontakt
DPT 6 MAJ DOO-Shkup

Tel: +38923111751
Faks: +38923112751
Adresë: Hristo Tatarcev 69, 1000 Shkup,
Maqedonisë së Veriut

Paraqitja

Ndërmarrja 6 MAJ është themeluar më 21 shkurt të vitit 1991 në Shkup nga ana e Çatleski Petar, ekonomist i diplomuar të gjeneratës së parë ekonomistë pranë Fakultetit Ekonomik në Shkup.

Në fillim  lidhet me Papimica Vevçe nga Sllovenia, industi e fokusuar në letër etikete dhe letër për flekso vulë.

Për një kohë shumë të shkurtër 6 MAJ bëhet lider më fushën e kësaj letre.

Sot, 6 MAJ numëron 10 të punësuar prej të cilëve 6 janë me arsimim të lartë. Përveç Vevçe disponon edhe me asortiman të gjerë të brendeve tjera, si Radeçe. Goriçane dhe Koliçevo nga fusha e letrës dhe Kodak Varn, ECS, Flint Grup, Deprosa, Tesa, Pavan dhe të tjera nga fusha e përgatitjes grafike.

Entuziazmi dhe dëshira për sfida të reja janë ato që na shpie gjatë viteve, ndërsa tradita e pëzier me botën bashkëkohore është ajo që do të vazhdojmë t’ua bartim edhe më tutje.