To view this notification widget you need to have JavaScript enabled. This notification widget was easily created with NotifySnack.
Партнери
 
Контакт
ДПТ 6 МАЈ ДОО-Скопје

Tел:+389 2 311 1751
Факс:+389 2 311 2751
Адреса: Христо Татарчев 69, 1000 Скопје, Северна Македонија

Како до нас

6 МАЈ канцелариитe и магацинот се наоѓат на Ул. Христо Татарчев 69, во Скопје.
GPS 41°9.727′ N, 21°4.455′ E


View 6 Maj Warehouse in a larger map