To view this notification widget you need to have JavaScript enabled. This notification widget was easily created with NotifySnack.
Партнери
 
Контакт
ДПТ 6 МАЈ ДОО-Скопје

Tел:+389 2 311 1751
Факс:+389 2 311 2751
Адреса: Коле Неделковски 41, 1000 Скопје, Македонија

Сaeм Grafima 2018 - 30.09.2018

6Мај го посети GRAFIMA – Меѓународниот саем за графичка, хартиена и креативна индустрија во Белград.

Ни беше задоволство да ги посетиме штандовите на нашите деловни партнери од соседството, како и да оствариме средби со дел од нашите клиенти.