To view this notification widget you need to have JavaScript enabled. This notification widget was easily created with NotifySnack.
Партнери
 
Контакт
ДПТ 6 МАЈ ДОО-Скопје

Tел:+389 2 311 1751
Факс:+389 2 311 2751
Адреса: Коле Неделковски 41, 1000 Скопје, Македонија

KEENCUT - 20.03.2021

Во годината кога 6 МАЈ го слави својот 30 роденден, маркет лидерот во областа на катери ни ја даде својата доверба и не избра за свој партнер. Англиската фирма KEENCUT е реномиран производител на катери за сечење на разни видови на материјали. Нивните машини се основен алат во многу различни индустрии и професии вклучувајќи ги печатарството, текстилната индустрија, картонажа, флексо, технички и дизајн студија, образование и уметност.

Производите на KEENCUT се продаваат во повеќе од 50 држави во светот.

Flexo Plate Cutters – безбеден, брз и прецизен начин на сечење на флексо плочи, од 46 cm до 213 cm

SteelTrak cutters сечење на најтврдите материјали со еден потег

Evolution3 Cutters Range брзо и прецизно подесување на сите медии независно од дебелината и еднорачно сечење

General Purpose Cutters - Sabre Series 2, Simplex, Technic ARC / ARC TE

6 Мај како партнер на KEENCUT ви стои на располагање за сите дополнителни информации и понуди.

Контактирајте не:

Миодраг Даскаловиќ

mdaskalovic@6maj.com  

+389 70 22 52 52

Горан Крстевски

gkrstevski@6maj.com

+389 71 243 818