To view this notification widget you need to have JavaScript enabled. This notification widget was easily created with NotifySnack.
Партнери
 
Контакт
ДПТ 6 МАЈ ДОО-Скопје

Tел:+389 2 311 1751
Факс:+389 2 311 2751
Адреса: Коле Неделковски 41, 1000 Скопје, Македонија

25 години во 6 Мај - 16.07.2021

На 16-ти Јули прославивме 25 години од вработувањето на Горан Царчев, еден од првите вработени во 6 МАЈ.

Сите овие години Горан се грижи за робата во магацинот и за навремената испорака до нашите клиенти.

Сакаме да му се заблагодариме за неговата лојалност и посветеност и за сите прекрасни моменти кои ги имаме заедно.

Исто така, му пожелуваме уште многу години успешна работа во 6 МАЈ.

Се најубаво!

Тимот на 6 МАЈ