To view this notification widget you need to have JavaScript enabled. This notification widget was easily created with NotifySnack.
Partnerët
 
Kontakt
DPT 6 MAJ DOO-Shkup

Tel: +38923111751
Faks: +38923112751
Adresë: Hristo Tatarcev 69, 1000 Shkup,
Maqedonisë së Veriut

Pyetje

Kemi kënaqësi t’ju përgjigjemi në të gjitha pyetjet tuaja lidhur me prodhimet të cilat i shesim.

Gjithashtu, mundet të na i dërgoni edhe kërkesat tuaja lidhur me produktet dhe servisin për të cilin keni nevojë, ndërsa ne do të kujdesemi që t’i sigurojmë.

Ju lutemi plotësoni formularin. Do t’ju përgjigjemi sa është e mundur më shpejtë.

Kompania*
Adresa
Telefoni*
Kontakt personi*
Faksi
E-mail*
Si dëshironi t’ju kontaktojmë
Veprimtaria e kompanisë
Mesazhi*