To view this notification widget you need to have JavaScript enabled. This notification widget was easily created with NotifySnack.
Partnerët
 
Kontakt
DPT 6 MAJ DOO-Shkup

Tel: +38923111751
Faks: +38923112751
Adresë: Hristo Tatarcev 69, 1000 Shkup,
Maqedonisë së Veriut

Letër dhe karton

  • B&B Labels & Flexpack është prodhues i specializuar i letrës për paketim. Bashkë me Brigëll & Bergmister paraqesin pjesë të grupacionit RO...

  • UPM

    UPM letra është njëra ndër letrat më kualitative kur bëhet fjalë për letër për revista, magazina, katalogje dhe të ngjashme. Në op...

  • Goriçane paraqet një ndër ekspertët udhëheqës për letër të klasit të parë në Evropë që disponon me sektor të spec...

  • MM Kolicevo Karton paraqet pjesë të grupacionit Mayr-Melnhof Cartonboard Group I cili ndërkaq është lider në prodhimin e kartonëve në Evropë dhe ...

  • Radeçe prodhon letër për përdorim të përditshëm me kualitet të lartë, letër teknike, letër arti si dhe shumë lloje të letr&...

  • Muflon Radeçe prodhon 20 milionë metër katror materiale vetëngjitëse dhe letër alumini në vit për nevoja të ndryshme të shtypshkronjë...