To view this notification widget you need to have JavaScript enabled. This notification widget was easily created with NotifySnack.
Partnerët
 
Kontakt
DPT 6 MAJ DOO-Shkup

Tel: +38923111751
Faks: +38923112751
Adresë: Hristo Tatarcev 69, 1000 Shkup,
Maqedonisë së Veriut

Të tjera

  • Duke e kombinuar kualitetin e prodhimeve me organizimin efikas të kompanisë, PAVAN u bë brend i  njohur gjithkund në botë. Asortimenti i tyre i gjerë i pro...

  • FIBERWEB është firmë e cila bën shumllojshmëri të kualitetit të lartë, produkte me performansa të larta  të cilat gjejnë përd...

  • Tesa SE është njër ndër brendet udhëheqëse botërore për përpunimin e produkteve dhe solucioneve vetëngjitëse për industrinë, ...