To view this notification widget you need to have JavaScript enabled. This notification widget was easily created with NotifySnack.
Партнери
 
Контакт
ДПТ 6 МАЈ ДОО-Скопје

Tел:+389 2 311 1751
Факс:+389 2 311 2751
Адреса: Коле Неделковски 41, 1000 Скопје, Македонија

Прашања

Задоволство ни е да ви одговориме на сите ваши прашања во врска со производите кои ги продаваме.

Можете да ни ги испратите и вашите барања во врска со продуктите и сервисот од кој имате потреба а ние ќе се погрижиме да ги обезбедиме.

Ве молиме пополнете го формуларот. Ќе ви одговориме најбрзо што можеме.

Исто така, повеќе информации во доменот на графичката индустрија можете да ги најдете на нашиот ФОРУМ.

Компанија*
Адреса
Телефон*
Контакт лице*
Факс
Е-Маил*
Како би сакале да бидете контактирани
Дејност на компанијата
Порака*