To view this notification widget you need to have JavaScript enabled. This notification widget was easily created with NotifySnack.
Партнери
 
Контакт
ДПТ 6 МАЈ ДОО-Скопје

Tел:+38923111751
Факс:+38923112751
Адреса:Коле Неделковски 41 1000 Скопје, Македонија

UPM

UPM хартијата е една од најквалитетните хартии кога станува збор за хартија за списанија, магазини, каталози и слично. Во својот широк опус нудат и висококвалитетна хартија за графички и печатарски потреби како и канцелариска хартија, хартија за пакување, хартија за етикети и флексибилна хартија за различни потреби. 

Располага со 19 модерни претставништва во Финска, Германија, Велика Британија, Франција, Австрија, Кина и Америка. Нивниот широк асортиман, разгранетата мрежа на продажба и првокласната логистика е доказ дека UPM во секое време стои на располагање на своите клиенти. 

Хартијата UPM е бездрвна хартија чиј финиш варира од сјај па се до мат. Расположлива е во широк спектар на табаци и ролни. Досегашното искуство сведочи за нејзината перфекција, а со напредните технички спецификации значително ги намалуваат трошоците на потрошувачот. Константниот квалитет, кој го носи во себе оваа хартија, ќе ви овозможи долготрајна и сигурна работа и успех во вашиот бизнис.

UPM Офсетна хартија

UPM Fine

Непремачкана бездрвна хартија за широка употреба, од флаери до бизнис извештаи, од магазини до постери. Ги задоволува и најпребирливите потрошувачи нудејќи им флексибилност, добра економија и одлични резултати. Машински завршена, суперкалендрирана. Најмногу се употребува во офсeт печатење. Граматура од 60 до 150. 6 MAJ располага со граматура од 60 до 100. Технички карактеристики: UPM Fine (pdf)

Повеќе за : UPM Fine

UPM Кунздрук

UPM Finesse Gloss

Високо бела сјајна бездрвна хартија. Многу области во овој бизнис ја ценат сјајната површина на овој тип хартија од која излегуваат брилијантни слики со најфини детали.
Се користи во разновидни области, како на пример за рекламен материјал, книги, брошури, каталози, магазини, весници. 6 MAJ располага со граматура од 150 до 300 гр. oд овој вид хартија.
Технички карактеристики: UPM Finesse gloss (pdf)

Повеќе за : UPM Finesse Gloss

UPM Finesse premium Silk

Високо бела мат бездрвна хартија. Мат површината овозможува висок квалитет на печатење и претставува одличен избор за вашиот бизнис. Се користи за рекламен материјал, книги, брошури, каталози, магазини, весници. 6 МАЈ располага со граматура од 150 до 300 гр. oд овој вид хартија.
Технички карактеристики: UPM Finesse premium Silk (pdf)

Повеќе за : UPM Finesse premium Silk

UPM Фотокопирна

UPM Office copy/print

Бездрвна непремачкана хартија идеална за секаков вид на инкџет и ласерско печатење, копирање и факс. А4/А3


Технички карактеристики: UPM Office copy/print (pdf)

Повеќе за : UPM Office copy/print

UPM Хартија за дигитален печат

UPM PrePersonal

Бездрвна непремачкана квалитетна хартија за бизнис комуникација. Се одликува со висока белина, а интензивен контраст на боите се постигнува кога се печати со три или четири бои. Пре персонал хартијата е сертифицирана за употреба во модерната OCR опрема. Се употребува во инкџет и ласерско печатење како и во офсет.

Технички карактеристики: UPM PrePersonal.pdf

Повеќе за : UPM PrePersonal