To view this notification widget you need to have JavaScript enabled. This notification widget was easily created with NotifySnack.
Партнери
 
Контакт
ДПТ 6 МАЈ ДОО-Скопје

Tел:+38923111751
Факс:+38923112751
Адреса:Коле Неделковски 41 1000 Скопје, Македонија

Kodak

Плочите KODAK овозможуваат широк спектар на придобивки за купувачот, термална стабилност како и прецизирани точки на печатењето на најразлични видови на принтери. Нивната разновидност ги прави содветни за употреба во секаков вид на печатарски средини овозможувајќи врвен квалитет во секој поглед.

Овие плочи овозможуваат и стабилност во печатењето со брзо преминување на бојата од една во друга како и одличен баланс на боја/вода притоа зголемувајќи ја ефикасноста за сметка на губитокот.

Прецизни се и се користат до максимум повторливост и издржливост на боја.
Нудат разновидност до прилагодување на секаков вид на печатење вклучувајќи и
web публикација, рекламен материјал и опаковки.

Со внимателната, стабилна и повторувачка термална слика, КОДАК CтP плочите се дизајнирани да излезат во пресрет на потребите на комерцијалното, весникарското и печатењето на хартија за пакување.

Kodak CtP плочи

Electra XD

ELECTRA XD плочите се одликуваат со исклучителни перформанси како во препрес така и во пресрум. Достигнуваат и до 500 000 копии непечена.
Иновативната и патентирана технологија на овие плочи овозможува високата резолуција да биде со постојано висок квалитет на печатење.

Повеќе за : Electra XD

Electra Excel

ELECTRA EXCEL се термални плочи кои немаат потреба од претходно загревање. Достигнуваат до 150 000 непечена и милион копии печена.
Се одликуваат со средно ниво на продуктивност и резолуција. Имаат можност за пост печење со што успеваат да исполнат многу потреби на купувачите.

Повеќе за : Electra Excel

Sonora XP

SONORA XP безпроцесните CtP плочи. Развивање на плочи без било каков процес и користење на хемикалија и вода.

Повеќе за : Sonora XP

Sword Excel

SWORD EXCEL плочите не бараат претходно загревање или пост печење.
Спакувани се на тој начин што лесно му овозможуваат на купувачот врвен квалитет, сигурност, повторливост, погодност и брзина.

Повеќе за : Sword Excel

Violet Print

VIOLET PRINT digital plate

Повеќе за : Violet Print

Kodak хемија

Kodak хемија

KODAK хемијата за плочи го продлабочува асортиманот на овој бренд. Хемијата на која можете да и верувате во секој поглед се одликува со исклучителна истрајност, продуктивност и неспоредлив квалитет.

Според Кодаковите сервис и поддршка, оваа хемија може да ви помогне да заштедите време, пари и други за вас важни компоненти.


Plate

Chemistry

Features and Benefits

KODAK SONORA XP Process Free Plate

** NO CHEMISTRY REQUIRED **

KODAk Electra Excel / Capricorn VT

KODAK Goldstar Premium


KODAK ELECTRA XD Thermal Plate

KODAK 400 xLo Chemistry System 

  • Up to 56% lower chemistry consumption
  • Can more than double the processing cycle period 

KODAK SWORD EXCEL Thermal Plate 

KODAK 980 Thermal Plate Developer

KODAK 980 Plate Regenerator

  • Long-life, low alkaline, non oxidizing chemistry
  • The product of choice for high-capacity and consistent processing

 

KODAK Violet Print

KODAK 206 xLo Violet Plate Developer

KODAK 206R xLo Violet Plate Replenisher


KODAK SONORA NEWS Process Free Plate

** NO CHEMISTRY REQUIRED **
Most KODAK Plates 
For finishing prior to printing

KODAK 850S Plate Finisher

  • For hand or machine use
  • A universal finishing solution for all KODAK Digital and Conventional Positive and Negative Offset Plates

Most KODAK Plates

Range of gums

  • Broadly compatible gums for plate finishing, baking and storage

 

Most KODAK Plates

Range of deletion and addition pens and plate and processor cleaners

  • Broadly compatible

 

Повеќе за : Kodak хемија