To view this notification widget you need to have JavaScript enabled. This notification widget was easily created with NotifySnack.
Партнери
 
Контакт
ДПТ 6 МАЈ ДОО-Скопје

Tел:+38923111751
Факс:+38923112751
Адреса:Коле Неделковски 41 1000 Скопје, Македонија

Agfa filmovi

AGFA Graphics, светскиот лидер во услугите за печатење и издавање, е токму наш партнер. Како најголем светски добавувач на графички филмови и хемија, лидер во својата гранка и светски познат бренд, AGFA го заслужува секое право да стане дел од нашиот асортиман.

Тие и самите велат за себе дека кога еднаш ке влезе купувачот кај нив, останува засекогаш нивни.

Во следнава табела прикажана е споредба на филмови од различни брендови:

Во асортиманот на 6 Мај се:

RAPID ACCESS ФИЛМОВИ

Koru KRD

HeNe laser or Red sensitive graphic Recording film

Повеќе за : Koru KRD

Koru KIR

Infrared laser or Infrared sensitive graphic Recording film

Повеќе за : Koru KIR

Alliance HNm

Alliance far red films HN, HNm

Повеќе за : Alliance HNm

HARD DOT ФИЛМОВИ

Koru XRD

HeNe laser or Red sensitive graphic Recording film

Повеќе за : Koru XRD

HEMIJA

Koru Film Developer

Развивач - Photographic developer concentrate

Повеќе за : Koru Film Developer

Koru Film Fixer

Фиксир - Photographic fixing concentrate

Повеќе за : Koru Film Fixer