To view this notification widget you need to have JavaScript enabled. This notification widget was easily created with NotifySnack.
Партнери
 
Контакт
ДПТ 6 МАЈ ДОО-Скопје

Tел:+38923111751
Факс:+38923112751
Адреса:Коле Неделковски 41 1000 Скопје, Македонија

Flint Group

Флинт групaцијата е водечки светски производител на боја за сите видови печат. Flint Group ги обедини: ANI Inks, K + E и Flint-Schmidt.

Денес, Флинт Групацијата има повеќе да понуди од кога било досега.

Тие нудат едно неспоредливо портфолио на производи кое разновиден број на мастила, машинско одделение за хемија, флексографски плочи, потрошен материјал и други производи. Со импресивни глобалните ресурсилокалната служба и персоналните експертиза, тие нудат принтери, издавачи, пакување печатари и конвертори со повеќето значајни производи според најновите трендови.

Клиентите се потпираат на Флинт групацијата поради нивната способност да испорачаат исклучителна вредностсигурен сервиспостојан квалитет и континуирани иновации во целиот свет.

6 Мај е certified dealer на Flint Group. Подолу е линк до сертификатот.

Офсетни бои

Novavit

K+E Novavit F918 Supreme Bio

K+E стандардна процесна боја за табачен offset печат. Брза серија на бои на основа на растителни уља, со висок интензитет, duct-fresh и брзо сетирање.

Повеќе за : Novavit

Novastar

K+E Novavit F 700 SPEED PLUS  стандардна процесна боја за табачен offset печат. Нова серија на бои на стандардна минерална основа, duct-fresh, брзо сетирање, оптимизирана за најнова генерација на брзи печатарски машини.

Повеќе за : Novastar

Novaplast

Novaplast BIO е серија на бои за фолија и други невпивачки материјали.

Специјална процесна боја и серија на основни бои за табачен offset печат која е екстремно брзо сушечка на база на обновливи репроматеријали.

Novaplast® BIO Process C,M,Y,K

Novaplast® 1 S 100 BIO транспарентна бела

Повеќе за : Novaplast

Novaflash

Novaflash Metallic - 2305 Златна

Повеќе за : Novaflash

Основни офсетни бои

Novavit Easy Mix BIO PANTONE

Novavit Easy Mix BIO - тринаесeт основни боји вклучувајќи црна и транспарентнa бела.

Повеќе за : Novavit Easy Mix BIO PANTONE