To view this notification widget you need to have JavaScript enabled. This notification widget was easily created with NotifySnack.
Партнери
 
Контакт
ДПТ 6 МАЈ ДОО-Скопје

Tел:+38923111751
Факс:+38923112751
Адреса:Коле Неделковски 41 1000 Скопје, Македонија

Pavan

Комбинирајки го квалитетот на производите со ефикасната организација на компанијата, Pavan стана познат бренд насекаде низ светот. Благодарение на добро развиената мрежа за дистрибуирање, нивните материјали за печатарската индустрија како и нивните производи станаа познати низ целиот свет.

Графички репроматеријал

Графички репроматеријал

Графички сунѓер, фолии за CPC, заштитни фолии, подложни картони, самолепливи фолии, ситни резервни делови, траки, сисалки