To view this notification widget you need to have JavaScript enabled. This notification widget was easily created with NotifySnack.
Партнери
 
Контакт
ДПТ 6 МАЈ ДОО-Скопје

Tел:+38923111751
Факс:+38923112751
Адреса:Коле Неделковски 41 1000 Скопје, Македонија

Fiberweb

FIBERWEB е фирма која прави мноштво од врвен квалитет, продукти со високи перформанси кои наоѓаат примена во графичката индустрија.

Производите кои ќе ви ги претстави оваа фирма се со реномирани и веќе препознатливи имиња како Вебрил, Ред-И, Ред Ранер, Нубтекс, Ваштекс Веб лок и Клин Вајпс.

Krpi

Krpi za avtomatsko perenje

WashTex - Крпи со голема постојаност, цврстина и трајност.

Fiberweb

Повеќе за : Krpi za avtomatsko perenje