To view this notification widget you need to have JavaScript enabled. This notification widget was easily created with NotifySnack.
Партнери
 
Контакт
ДПТ 6 МАЈ ДОО-Скопје

Tел:+38923111751
Факс:+38923112751
Адреса:Коле Неделковски 41 1000 Скопје, Македонија

Brigl & Bergmeister

Добредојдовте во Етикетна хартија со IQ

Доколку барате уметност кога е во прашање хартијата, тогаш сте на вистинското
место. Нивната цел е да бидат лидери кога станува збор за етикетна хартија и хартија
за флексо печат, а квалитетот е нивна најголема карактеристика.
Фабриката Бригл & Бергмеистер е сместена во срцето на Европа, во Никласдорф. Во моментов брои 240 вработени.

Папирница Вевче, пак, е основана во 1847 година.  Во 2003 година Вевче се фокусира на етикетна хартија и хартија за флексо печат, а веќе во 2004 година 100% станува дел од Бригл & Бергмеистер. Сместена е во околината на Љубљана, Р. Словенија, и во моментов брои 290 вработени.

Заедно со Бригл & Бергмеистер претставуваат дел од групацијата ROXCEL Handelsges.m.b.H.

6 МAJ е официјален застапник за Бригл & Бергмеистер и Папирница Вевче за Република Македонија од 1995 година наваму..  

Етикетна хартија

Niklakett Medium Plus

Граматура: 70, 75, 80
Алкална етикетна хартија за еднократна и повеќекратна употреба.
Технички карактеристики: Niklakett Medium Plus (pdf)

Повеќе за : Niklakett Medium Plus

Niklakett Medium Fashion

Граматура: 70, 75, 80
Прегувана хартија за еднократна и повеќекратна употреба, бела, сјајна.
Технички карактеристики: Niklakett Medium Fashion (pdf)

Повеќе за : Niklakett Medium Fashion

Niklakett Medium Design

Граматура: 70, 75, 80

Етикетна бела, полумат хартија за еднократна и повеќекратна употреба.

Повеќе за : Niklakett Medium Design

Niklakett Spezial TD

Граматура: 68
Етикетна хартија за длабок печат. За стакло и пластика. Еднострано премачкана. Отпорна на влага.

Повеќе за : Niklakett Spezial TD

Niklakett Brilliant

Граматура: 80
Бела, високосјајна хартија не отпорна на влага. Погодна за еднократна употреба на шишиња, пластика, конзерва, опаковки за чоколадо.
Технички карактеристики: Niklakett Briliant (pdf)

Повеќе за : Niklakett Brilliant

Niklakett Brilliant CB

Граматура: 80, 90*
Бела, високосјајна хартија. Алкална. Погодна за шишиња, конзерви и сл.

Повеќе за : Niklakett Brilliant CB

Niklakett Premium

Граматура: 75
Високосјајна, еднострано премачкана етикетна хартија погодна за метални бои. Отпорна на климатска влажност. За еднократна и повеќекратна употреба на повратна и неповратна амбалажа.

Повеќе за : Niklakett Premium

Niklakett Classic Forte

Граматура: 70, 75*, 80*
Сјајна етикетна хартија делумно отпорна на влага погодна за еднократна употреба.

Повеќе за : Niklakett Classic Forte

Niklapet

Граматура: 80, 85*
Многу бела и сјајна хартија за шишиња, конзерви и чаши. Делумно алкална.
Технички карактеристики: NiklakettPET (pdf)

Повеќе за : Niklapet

Niklapett REC

Граматура: 80

Многу бела и сјајна хартија од пририодни влакна, биоразградлива.

Повеќе за : Niklapett REC

Niklaselect

Граматура: 70, 80, 85, 90
Етикетна хартија за неповратна амбалажа. Климатски стабилна со висока цврстина. Неалкална. Технички карактеристики: NiklaSelect.pdf (pdf)

Повеќе за : Niklaselect

Alukett Spezial

Граматура: 71
Метализирана, водоотпорна хартија која одлично ги задржува печатарските бои. Висока цврстина.

Повеќе за : Alukett Spezial

Alukett Spezial Fashion

Граматура: 68
Прегувана хартија за етикети, отпорна на влага и киселини. За неповратна амбалажа. Технички карактеристики: Alukett Spezial Fashion (pdf)

Повеќе за : Alukett Spezial Fashion

Biokett

Граматура: 70, 80, 85
Бела, сјајна етикетна хартија, климатски стабилна погодна за меко пакување на цигари и за конзерви.

Повеќе за : Biokett

Niklapett WEB

Граматура: 65

Многу бела и сјајна хартија за етикетирање на ПЕТ шишиња

Повеќе за : Niklapett WEB

Флексо хартија

PACK PRO 7.0 ROTOGRAVURE

Граматура: 70, 80, 90
Флексо амбалажа препорачлива за прехрамбената индустрија. Само во ролни.
Технички карактеристики: PackPro7.0 (pdf)

Повеќе за : PACK PRO 7.0 ROTOGRAVURE

PACK PRO 7.5 ROTOGRAVURE

Граматура: 40, 50, 60
Флексо амбалажа препорачлива за прехрамбената индустрија. Еднострано премачкана, бездрвна хартија со висок квалитет.
Технички карактеристики: PackPro7.5 (pdf)

Повеќе за : PACK PRO 7.5 ROTOGRAVURE

Графичка хартија

Biogloss

Граматура: 80-135
Двострано премачкана, сјајна, високобела хартија. Се препорачува за различни техники како книги, магазини и сл.
Технички карактеристики: Biogloss (pdf)

Повеќе за : Biogloss

Biomatt

Граматура: 80-135
Двострано премачкана, високобела мат хартија. Се препорачува за различни техники, како брошури, пропаганден материјал и сл.
Технички карактеристики: Biomatt (pdf)

Повеќе за : Biomatt