To view this notification widget you need to have JavaScript enabled. This notification widget was easily created with NotifySnack.
Партнери
 
Контакт
ДПТ 6 МАЈ ДОО-Скопје

Tел:+38923111751
Факс:+38923112751
Адреса:Коле Неделковски 41 1000 Скопје, Македонија

Сервис на опрема

Професионален сервис на 6 Мај гарантира квалитет и соодветна техничка поддршка. Нашите сервисери се авторизирани од страна на Кодак да извршуваат сервис на софтверот и опремата.

Го специфицираме сервисот и техничката поддршка во договор со вас. Сервисот вклучува и инсталирање на опремата и обука по потреба, како и телефонска поддршка.

За подетални информации ве молиме обратете се во нашиот сервис на телефон
02 3111-751 или лично кај нашиот професионален сервисер Иван Вељанов на е-маил: iveljanov@6maj.com