To view this notification widget you need to have JavaScript enabled. This notification widget was easily created with NotifySnack.
Партнери
 
Контакт
ДПТ 6 МАЈ ДОО-Скопје

Tел:+38923111751
Факс:+38923112751
Адреса:Коле Неделковски 41 1000 Скопје, Македонија

Muflon Radece

Муфлон Радече произведува 20 милиони квадратни метри самолепливи материјали и фолија годишно за различни печатарски потреби, самолепливи етикети и готови производи кои наоѓаат примена во образованието, канцелариите и уметноста.

Муфлон

Muflon Standard

Муфлон СТАНДАРД е бела, самолеплива мат хартија машински премачкана. Нискиот степен на силикон овозможува прецизно сечење на етикетите, а нејзината висока граматура го олеснува рачното лепење на истите.
Материјалот е погоден за ласерски и инк џет принтери.

Повеќе за : Muflon Standard

Muflon Chrom

Муфлон ХРОМ е самолеплива хартија со мала сјајност и висока белина . Погодна е за етикети и лепенки, а нејзината висока граматура го олеснува рачното лепење на истите.
Нискиот степен на силикон овозможува прецизно сечење на етикетите.

Повеќе за : Muflon Chrom

Muflon Ralux

Муфлон РАЛУКС е високосјајна самолеплива хартија со врвен квалитет.
Погодна за етикети, налепници и слични намени.

Повеќе за : Muflon Ralux