To view this notification widget you need to have JavaScript enabled. This notification widget was easily created with NotifySnack.
Партнери
 
Контакт
ДПТ 6 МАЈ ДОО-Скопје

Tел:+38923111751
Факс:+38923112751
Адреса:Коле Неделковски 41 1000 Скопје, Македонија

CtP Уреди - Kodak

КОДАК плејтсетерите се модуларни, со голем избор на автоматизација, брзина, можности за надградба со кои што можете да ја максимизирате вашата инвестиција и да го зголемите вашиот бизнис.