To view this notification widget you need to have JavaScript enabled. This notification widget was easily created with NotifySnack.
Партнери
 
Контакт
ДПТ 6 МАЈ ДОО-Скопје

Tел:+38923111751
Факс:+38923112751
Адреса:Коле Неделковски 41 1000 Скопје, Македонија

DAY / Flint Group

Day International/Flint Group  - Офсетни платна за висок печатарски квалитет и брз резултат.

Офсетна гума

Офсетна гума

Офсетна гума во формат 0036 / 3610.

Повеќе за : Офсетна гума

Фолија

Самолепива подложна фолија

Самолепива подложна фолија - расположивите дебелини:

0,04 mm; 0,08 mm; 0,10 mm; 0,12 mm; 0,14 mm; 0,16 mm; 0,18 mm; 0,20 mm; 0,23 mm; 0,25 mm; 0,28 mm; 0,30 mm; 0,35 mm; 0,40 mm; 0,45 mm; 0,50 mm; 0,55 mm; 0,60 mm

Форматите се по нарачка на купецот.