To view this notification widget you need to have JavaScript enabled. This notification widget was easily created with NotifySnack.
Партнери
 
Контакт
ДПТ 6 МАЈ ДОО-Скопје

Tел:+38923111751
Факс:+38923112751
Адреса:Коле Неделковски 41 1000 Скопје, Македонија

Derprosa

DERPROSA е производител на полипропилен филмови кои наоѓаат примена во графичкиот и уметничкиот сектор како и во етикетирање и пакување на храна.

Ламинација

Film DF 130 BOPP

FSD филм/фолија за пластификација, сјајна, 4000 м, ладна 12 μ, - 91,27 m2/kg

Повеќе за : Film DF 130 BOPP

Film DF 140 BOPP

FSD филм/фолија за пластификација, мат, 3000 м, ладна 15 μ, - 81,30 m2/kg

Повеќе за : Film DF 140 BOPP

Film DF 230 BOPP

FSD филм/фолија за пластификација, сјајна, 3000 м, топла 24 μ, - 45,30 m2/kg

Повеќе за : Film DF 230 BOPP

Film DF 240 BOPP

FSD филм/фолија за пластификација, мат, 3000 м, топла 27 μ, - 41,60 m2/kg

Повеќе за : Film DF 240 BOPP