To view this notification widget you need to have JavaScript enabled. This notification widget was easily created with NotifySnack.
Партнери
 
Контакт
ДПТ 6 МАЈ ДОО-Скопје

Tел:+38923111751
Факс:+38923112751
Адреса:Коле Неделковски 41 1000 Скопје, Македонија

Kodak

Pllakat KODAK mundësojnë spektër të gjerë në përfitimet e blerësit, stabilitetit termal si dhe pika precizuese të shtypjes së llojeve më të ndryshme të printerëve. Llojllojshmëria e tyre i bën përkatës për përdorimin e çdo lloji të mjediseve të shtypshkronjës duke mundësuar kualitet të lartë në çdo pikëpamje.

Këto pllaka mundësojnë edhe stabilitet në shtypjen me kalim të shpejtë të ngjyrës nga njëra në tjetrën si dhe bilanc të shkëlqyer të ngjyrës/ujit në këtë rast duke e rritur efikasitetin për llogarinë e humbjes.

Janë precize dhe përdoren deri në maksimum të ngjyrës së përsëritshme dhe të qëndrueshme. Ofrojnë llojllojshmëri deri në përshtatjen e çdo lloji të shtypjes duke përfshirë edhe ueb publikime, material reklamues dhe paketime.