To view this notification widget you need to have JavaScript enabled. This notification widget was easily created with NotifySnack.
Партнери
 
Контакт
ДПТ 6 МАЈ ДОО-Скопје

Tел:+38923111751
Факс:+38923112751
Адреса:Коле Неделковски 41 1000 Скопје, Македонија

Agfa

AGFA Graphics, lider botëror për shtypje dhe dhënie, është pikërisht partner yni. Si furnizues më i  madh botëror të filmave grafik dhe kimik, lider në degën e vet dhe brend i njohur botëror, AGFA e meriton çdo të drejtë të bëhet pjesë e asortimentit tonë.