To view this notification widget you need to have JavaScript enabled. This notification widget was easily created with NotifySnack.
Партнери
 
Контакт
ДПТ 6 МАЈ ДОО-Скопје

Tел:+38923111751
Факс:+38923112751
Адреса:Коле Неделковски 41 1000 Скопје, Македонија

Brigl & Bergmeister

B&B Labels & Flexpack është prodhues i specializuar i letrës për paketim. Bashkë me Brigëll & Bergmister paraqesin pjesë të grupacionit ROXCEL Handelsges.m.b.H.

6 МAJ është përfaqësues zyrtar për  Brigëll & Bergmister dhe Papirnica Vevçe për Republikën e Maqedonisë nga viti 1995 e këndej.

Në plotësim mund ta gjeni paletën e prodhimeve të B&B: