To view this notification widget you need to have JavaScript enabled. This notification widget was easily created with NotifySnack.
Партнери
 
Контакт
ДПТ 6 МАЈ ДОО-Скопје

Tел:+38923111751
Факс:+38923112751
Адреса:Коле Неделковски 41 1000 Скопје, Македонија

MM Kolicevo

MM Kolicevo Karton paraqet pjesë të grupacionit Mayr-Melnhof Cartonboard Group I cili ndërkaq është lider në prodhimin e kartonëve në Evropë dhe botë.