To view this notification widget you need to have JavaScript enabled. This notification widget was easily created with NotifySnack.
Партнери
 
Контакт
ДПТ 6 МАЈ ДОО-Скопје

Tел:+38923111751
Факс:+38923112751
Адреса:Коле Неделковски 41 1000 Скопје, Македонија

Radece papir

Radeçe prodhon letër për përdorim të përditshëm me kualitet të lartë, letër teknike, letër arti si dhe shumë lloje të letrës siguruese. 6 Maji vite të gjata është partner me Radeçe për Maqedoninë. Nga asortimenti i tyre i letrës, ofron shumë lloje si: letër për fotokopje, bindek, kartonë, muflon, kunzdruk me kualitet të lartë.