To view this notification widget you need to have JavaScript enabled. This notification widget was easily created with NotifySnack.
Партнери
 
Контакт
ДПТ 6 МАЈ ДОО-Скопје

Tел:+38923111751
Факс:+38923112751
Адреса:Коле Неделковски 41 1000 Скопје, Македонија

Ovit

OVIT është e specializuar në përpunimin dhe shitjen e pajisjes për shtypje dhe industrisë për skalitje, siç është shtypja vakum për makina të shtypit si dhe fotografimit. Në vitin 1974 OVIT ka hyrë në tregun grafik dhe prej atëherë paleta e prodhimeve zgjerohet në pajisje për kontrollimin e ngjyrës deri  5000°K, tabela për dritë, procesorë për ofset pllaka si dhe korniza për ekspozimin e pllakave.