To view this notification widget you need to have JavaScript enabled. This notification widget was easily created with NotifySnack.
Партнери
 
Контакт
ДПТ 6 МАЈ ДОО-Скопје

Tел:+38923111751
Факс:+38923112751
Адреса:Коле Неделковски 41 1000 Скопје, Македонија

Fiberweb

FIBERWEB është firmë e cila bën shumllojshmëri të kualitetit të lartë, produkte me performansa të larta  të cilat gjejnë përdorim në industrinë grafike. Prodhimet të cilat do t’ua prezantojë kjo firmë janë me emra të renomuar dhe tashmë të njohur si Vebril, Red-I, Red Raner, Nubteks, Vashteks Veb lok dhe Klin Vajps.