To view this notification widget you need to have JavaScript enabled. This notification widget was easily created with NotifySnack.
Партнери
 
Контакт
ДПТ 6 МАЈ ДОО-Скопје

Tел:+38923111751
Факс:+38923112751
Адреса:Коле Неделковски 41 1000 Скопје, Македонија

Bottcher

Ако се запрашате за историјата на Böttcher, ќе сретнете една многу интересна приказна: oд самото основање, Böttcher се труди да ја подобри печатарската технологија, па така во 1878 година за прв пат ги произведуваат печатарските ваљаци со џелатин во Лајпциг, Германија.

Во 1930 година преминуваат на гумени обвивки, најпрво со природна а подоцна и со синтетичка гума. За време на Втората Светска војна фабриката во Лајпциг е уништена и конфискувана од страна на Источна Германија, но по само неколку години таа е реконструирана, овојпат во Келн. 50тите и 60тите години од минатиот век на виделина доаѓаат најголемите пронаоѓања на научниците на Böttcher, па од печатарска лесно се прошируваат на многу други индустрии. Од 1974 година па наваму, Böttcher се шири во многу држави, како што се Италија, Франција, Велика Британија, Америка, Канада, Шпанија, Австрија и Источна Европа.

Ваљаци

Böttcher ваљаци нови и репарирани

Можно е да се обезбедат нови оригинални ваљаци или репарирање на старите!

За подготовка на Понуда или дополнителни информации за производната програма на
компанијата Böttcher контактирајте го нашиот експерт на e-mail iveljanov@6maj.com или на телефон 02/3111-751.

За да се подготви Понудата потребни се следните информации:

• Тип на машината за печатење (на пример: MAN Roland Favorit RZF OB)
• Серискиот број на машината (на пример: Серија 617 / Број 10999B)
• Година на производство (на пример: 1985)
• Тип на систем на влажење (на пример: Roland-Matic)
• Тип на боевите ваљци (на пример: RCI/CCI)

Хемија

Böttcher хемија

Böttcher е еден од светските лидери во изработка на средства за испирање на платна и ваљаци со широк спектар на специфични средства за секој вид на систем за испирање.

Roller Care

Press Washes - Conventional Inks

Press Washes - UV, EB and Hybrid Inks

Dampening Roller Cleaners

Fountain Solution

Newspaper Products

Specialty Products

Press Washes - Optima

Повеќе за : Böttcher хемија

Офсетна гума

Böttcher офсетна гума

Böttcher има развиено различни врсти на печатарска (офсетна) гума со единствената целта да се максимално подобри печатената слика и олесни работа на корисникот.