To view this notification widget you need to have JavaScript enabled. This notification widget was easily created with NotifySnack.
Партнери
 
Контакт
ДПТ 6 МАЈ ДОО-Скопје

Tел:+389 2 311 1751
Факс:+389 2 311 2751
Адреса: Коле Неделковски 41, 1000 Скопје, Македонија

6 Мај на DRUPA 2016 - 09.06.2016

Вести од DRUPA 2016 и KODAK

На својот штанд KODAK имаше прослава по повод на 500-тиот продаден NX уред. Слики од саемот можете да ги погледнете тука.